Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

JOKE EMMERS NODIGT UIT… In een Discotheek

February 3, 2018 @ 08:00 - 17:00 UTC+0

€18

Joke Emmers nodigt vooral de Nederlandse taal uit in de vorm van allerlei fantastische vertolkers: Warre Borghmans, Dimitri Leue, De Duiven, Marlijn en In een Discotheek.

De traditie wil dat we onze rode draad van het seizoen een avondje carte blanche geven waarop er volledig naar eigen willekeur gasten mogen uitgenodigd worden. Joke Emmers nodigt vooral de Nederlandse taal uit in de vorm van allerlei fantastische vertolkers: Warre Borgmans, Dimitri Leue, De Duiven, Marlijn en In Een Discotheek. Toen we Joke vroegen wat we van haar avondje op onze planken mochten verwachten, gaf ze de volgende kernwoorden: een mengeling van kleinkunst en theater, Nederlandstalig, warm en gezellig (Joke blijft Limburgs uiteraard).

In een Discotheek maakt rauwe Indielektro. De rauwe teksten schommelen, in een constante poging de tijdsgeest van nu te vangen, tussen het zwelgen in weemoed en een energieke ode aan imperfectie. Hoe melancholischer de teksten hoe β€˜bruter de deunen’.En het werkt! Deze zomer wonnen ze de TAZ Jong Muziek prijs en de Nekka-wedstrijd

Venue

LIERS CULTUURCENTRUM,
Aarschotsesteenweg 3
Lier, 2500 Belgium
+ Google Map
Website:
http://www.lierscultuurcentrum.be