Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

brakkegrond grasnapolsky

March 12, 2023 @ 20:00 21:00 UTC+0

FESTIVAL | BUITENSHUIS

Grasnapolsky

I.S.M. GRASNAPOLSKY

Tijdens Grasnapolsky 2023, een festival vol kunst & muziek, zullen Porcelain id, Vieze Meisje & BLUAI het podium betreden.

De tiende editie van Grasnapolsky vindt plaats op 10, 11 en 12 maart in de voormalig strokartonfabriek de Toekomst in Scheemda. Grasnapolsky is een weekend lang muziek en kunst op een bijzondere locatie. Het festival zoekt daarbij een gezonde balans tussen bekendere artiesten en nieuwe ontdekkingen. Niets ligt bij Grasnapolsky voor de hand en avontuur is een gegeven. 

Al sinds 2019 slaat Grasnapolsky de handen ineen met de Brakke Grond. Samen zorgen we voor de programmering van een flink aantal Vlaamse acts, die de afstand tussen Groningen en Vlaanderen moeiteloos weten te overbruggen. Artiesten die we via deze samenwerking eerder in de fabriek gezien hebben waren onder andere Charlotte AdigĂ©ry, Chibi Ichigo en Willy Organ. Dit jaar presenteren wij de vierkoppige dromerige indie-pop band BLUAI, de breekbare folk van Porcelain id en hiphop/electro sensatie Vieze Meisje.