Alle 18 goed!

https://deburen.eu/

Literair huiskamerfestival

met een nieuwe lichting schrijftalenten

© Marianne Hommersom

Voor de elfde keer trok deBuren met talentvolle jonge makers naar Parijs. Nu zijn ze klaar om ook jou in hun gloednieuwe teksten onder te dompelen.  
 
Poëtische speeddates, een gesprek in de zetel, performances, oorgefluister, een literaire retraite en nog veel meer staat er op het programma. Tijdens dit literaire huiskamerfestival ontmoet je de woordkunstenaars uit Vlaanderen en Nederland met prikkelende verhalen, gedichten, muziek, audio en tekeningen. Je stelt je programma ter plaatse zelf samen. Laat je vooral verrassen door dit jonge talent!  

De schrijfresidenten van 2022 dat zijn: 
Charlotte Remarque, Dagmar Dirkx, Emerald Liu, Eva Salman, Guus Møystad, Hasret Emine, Johannes Lievens, Jutta Callebaut, Kenneth Berth, Lemuël De Graav, Maaike Rijntjes, Mahat Arab, Marian van der Pluijm, Maya Mertens, Michael Koevoet, Sarah de Koning, Sixtine Bérard, Thom Wijenberg. 

Meer over hen te weten komen? Dat kan hier.

Nog een keer live aan het werk zien? Kom dan op 29 oktober naar de Nacht van de Geschiedenis, waar zij teksten voordragen bij artefacten uit het museum. 

•     •     •     •     •

|=     | ‘    (     |\/|


Posted

in

,

by

Tags: