Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

boterhammen in het park s10+vieze-meisje

August 31, 2023 @ 12:00 14:00 UTC+0

Boterhammen In Het Park keert na een paar edities in Tour & Taxis terug naar ons geliefde Warandepark! Van 28 augustus tot 1 september ontdek je tijdens dit gratis zomerfestival de mooiste Vlaamse of Nederlandstalige muziek van het moment. 

Spetterende liveshow vol pop, performance, humor en raveVieze Meisje is pop, performance, humor en rave in één act. Het duo bestaat uit performer-zangeres Maya Mertens en componist Alan van Rompuy – ook bekend van zijn soloproject a z e r t y Klavierwerke en als sideman bij Bandler Ching en Kel Assouf. De opvallende frontvrouw met eigenzinnige flow laat zich ondersteunen en opzwepen door van Rompuys aantstekelijke, acrobatische beats. Samen zorgen ze voor spetterende liveshows die je sneller een boost geven dan een energiedrankje. “Life is a vieze cirkel!” 

Gloednieuw album van ontwapenende artieste. S10 is het muzikale alter ego van de 22-jarige singer-songwriter en rapper Stien den Hollander. Op haar zeventiende tekende ze al bij het Nederlandse hiphoplabel Noah’s Ark. Ze wordt geprezen om haar gewaagde en eerlijke teksten over haar persoonlijke problemen. Haar eerste EP’s werden niet toevallig vernoemd naar medicijnen tegen psychiatrische aandoeningen. In ons land werd ze bekend door haar bijdrage aan Bazarts nummer Onderweg. Haar derde album Ik besta voor altijd zolang jij aan mij denkt verscheen eind ’22 en laat haar veelzijdigheid als artieste horen, met gastbijdragen van de Nederlandse superband BLØF en Froukje. 

“Ik ben zo dankbaar dat ik dit album heb kunnen maken met zoveel mensen die me dierbaar zijn. De albumtitel gaat over dat zolang je aan iemand of iets denkt, die herinneringen toch altijd een beetje bij je zijn. Ik hoop dat ik door mijn muziek ook nog lang in de levens van anderen mag bestaan en dat mensen weer nieuwe herinneringen rondom mijn liedjes kunnen maken”, deelt S10. 

Free