Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

SINXEN SATURDAY

May 27, 2023 @ 23:00 23:45 UTC+0

SINXEN SATURDAY:
(met dj-sets van DJ’s Albatross en JUJU)

Vieze Meisje

“Life is a vieze cirkel”: zie hier het motto van Vieze Meisje, alter ego van de naar Brussel uitgeweken Amsterdamse Maya Mertens. Ze schrijft eigenzinnige poëzie die tegelijk hartverwarmend eerlijk, hilarisch grappig en bij momenten bruut elegant is. Producer Azertyklavierwerke verzorgt de acrobatische beats, loops en sound. Samen creëren ze een deconstructief, chaotisch en kolkend dansfestijn. Merol, maar dan in de rave versie.

Tuff Guac

Tuff Guac is het soloproject van Rafael Valles Hilario (26). Na een doortocht bij verschillende garage punkbands, koos hij bij zijn solodebuut voor een meer poppy sound. Hij nam de plaat alleen op in een verlaten huis met behulp van wat instrumenten, een taperecorder en een handvol microfoons. Nadien vervoegden Wim De Busser (The Colorist Orchestra, Zita Swoon), Jasper Sluys en Gert-Jan Van Damme hem on stage. 

Kania Tieffer

We zijn niet helemaal zeker wie Kania Tieffer precies is. Wat we wel weten is dat ze freaky muziek maakt, met elektronische geluiden, beats, elektrische gitaar en oude keyboards – smakelijk gemixt en geloopt.

Free